• ساعت : ۱۱:۵۹
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۵/۱۱
اجرای طرح وارنیش فلوراید تراپی برای افراد 3 تا 14 ساله در شهرستان قزوین

طرح وارنیش فلوراید برای همه افراد در سنین سه تا 14‌ساله و باهدف پیشگیری از پوسیدگی دندان‌ها انجام می‌شود.

به گفته دکتر محمد حسینیان دیلمی، سرپرست واحد سلامت دهان و دندان مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، اجرای طرح وارنیش فلوراید از ابتدای مرداد‌ماه 1401 آغازشده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری ادامه داشته باشد. در این برنامه وارنیش فلوراید برای همه کودکان سه تا 14‌ساله اجرا می‌شود.

دکتر حسینیان دیلمی سرپرست واحد سلامت دهان و دندان در این رابطه گفت: تا قبل از شیوع بیمای کرونا وارنیش فلوراید برای دانش آموزان مقطع ابتدایی و شش تا هفت‌ساله انجام می‌شد ولی از سال جاری کودکان سه تا 14ساله نیز به این برنامه اضافه‌شده‌اند.

این مقام مسؤول افزود: این طرح در دو مرحله و به فاصله شش ماه برای همه افراد بخصوص کودکان انجام خواهد شد و امیدواریم با اجرای دقیق این برنامه شاهد کاهش پوسیدگی دندان‌ها و بهبود شاخص‌های سلامت دهان و دندان باشیم.

وی در پایان اشاره کرد: طرح وارنیش فلوراید در همه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی، و خانه های بهداشت تحت پوشش این مرکز و به ‌صورت رایگان برای گروه هدف اجرا می‌شود.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

6.1.8.0