• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۱/۰۳/۳۱
  • کد خبر : ۱۵۶۳۹
برگزاری آزمون كشوری مقطع PhD وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكی در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ دوم و سوم تیرماه

به استحضار می ساند با توجه به برگزاری آزمون کشوری مقطع PhD وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي در روزهای پنجشنبه و جمعه مورخ 1401/4/2 و 1401/4/3  و الزام اطلاع رسانی موارد مرتبط با محل برگزاری آزمون و فاصله گذاری اجتماعی جهت پیشگیری از شیوع کووید 19، خواهشمند است جهت قرار دادن موارد ذیل در صفحه اصلی پورتال دانشگاه دستور اقدام مقتضی صادر فرمایید.

1. محل برگزاری PhD کارشناسی ارشد در دانشگاه علوم پزشکی قزوین و در دانشکده پرستاری ،مامایی می باشد.

2. درب ورود به جلسه آزمون از ساعت 8 در نوبت صبح و 14 در نوبت بعدازظهر باز می باشد و 15 دقیقه قبل از شروع آزمون درب سالن ها بسته خواهد شد.

3. جهت دریافت کارت ورود به جلسه آزمون به سامانه sanjeshp.ir مراجعه نمایید(در صورت نیاز به تمدید از طریق سامانه اطلاع رسانی خواهد شد).

4. به همراه داشتن اصل کارت ملی یا شناسنامه و پرینت کارت ورود به جلسه برای شرکت در آزمون الزامی است و همراه نداشتن هر یک از موارد یاد شده موجب محرومیت از وزود به جلسه و شرکت در آزمون می شود.

5. لازم است داوطلبان ماسک، لوازم التحریر شخصی از قبیل خودکار، مداد، پاک کن، ماشین حساب غیر قابل برنامه ریزی(برای تعدادی از رشته ها) مدادتراش- سنجاق جهت الصاق کارت به همراه داشته باشند. رد و بدل کردن لوازم التحریر بین داوطلبان ممنوع است

6. با توجه به اعلام معاونت بهداشتی وزارت متبوع، به منظور رعایت مسائل بهداشتی محلی برای تحویل گرفتن وسایل اضافی داوطلبان در نظر گرفته نمی شود. لذا داوطلبان از آوردن هرگونه وسیله اضافه از قبیل کیف ، کتاب و گوشی همراه ، هندزفری، ساعت هوشمند و ......خودداری نمایند. در صورت مشاهده هر یک از موارد در جلسه به عنوان تخلف در آزمون برخورد خواهد شد.

فاصله ایمن حداقل یک و نیم متر را در درب ورودی آزمون با داوطلبان دیگر حفظ نمایید

6.0.15.0