• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۱۰/۱۹
بازدید دكتر دیدبان سرپرست دانشگاه علوم پزشكی قزوین از دانشكده دندانپزشكی

رصد خدمات دهی و بررسی وضعیت دانشکده دندانپزشکی توسط دکتر عبدالله دیدبان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و همراهی دکتر سیدصادقی سرپرست دفترریاست دانشگاه در صبح روز هشتم دی 1400 انجام گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده دندانپزشکی در این بازدید، سرپرست دانشگاه فرمودند: «دندانپزشکی علاوه بر علم یک هنر است و دندانپزشک را می‌توان به نوعی هنرمند نیز نامید.»
دکتر عبدالله دیدبان طی بازدید از بخش‌های پاتولوژی، اندودانتیکس، اردتودنسی، اتوکلاو، آزمایشگاه، رادیولوژی، سایت، کتابخانه و کلاس‌های آموزشی دانشکده، در نشست اداری دانشکده حضور یافت و مشکلات این واحد را از زبان دانشجویان و مدیران جویا شد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن قدردانی از زحمات همه کارکنان در دانشکده دندانپزشکی، افزود: باید با برنامه حرکت کنیم؛ وضع موجود را به خوبی بشناسیم و موانع پیشرفت دانشگاه را از میان برداریم تا به رشد و بالندگی برسیم.
دکتر دیدبان خاطر نشان کرد: با اجرای طرح ساختمان الحاقی دانشکده دندانپزشکی، بسیاری از مشکلات این واحد آموشی و درمانی حل خواهد شد. وی افزود که در صدد تامین اعتبار لازم در این‌خصوص هستیم و در این میان، نباید از ظرفیت خیّرین سلامت استان غافل شد.

بنا به گفته خانم یوسف‌پور: در ابتدای این نشست رئیس دانشکده خانم دکتر مرجان بلبلیان و آقای مجتبی گلناری معاون اداری و مالی دانشکده؛ مشکلات و موانع، شامل: کمبود فضا و نیروی انسانی و مشکلات مالی را بیان کردند که سرپرست دانشگاه برای رفع موانع، قول مساعد داد.
شایان ذکر است دکتر سید‌مجتبی سیدصادقی، سرپرست دفتر ریاست دانشگاه و جمعی از مدیران دانشکده دندانپزشکی در این برنامه حضور داشتند.

6.0.9.0
    V6.0.9.0