اخبار اسلایدی
کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان از پله هجدهم گذشت
پس از چهار روز رقابت همراه با رفاقت دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با برگزاری آیین اختتامیه، کنگره پژوهشی سالانه دانشجویان از پله هجدهم گذشت و در آستانه نوزدهمین نوبت خود قرار گرفت که سال آینده و به میزبانی یکی دیگر از دانشگاه های علوم پزشکی برگزار خواهد شد.
این اختتامیه، صبح روز جمعه هفدهم شهریور 96 با حضور دکتر امانلو، دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر داود محمدی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی، دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، دکتر امیر پیمانی، معاون پژوهشی دانشگاه و جمع پُر شور و نشاط دانشجویان در سالن اجتماعات شهدای گمنام دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد.
تلاوت قرآن کریم توسط یکی از دانشجویان آغاز برنامه های متنوع اختتامیه بود و سپس شرکت کنندگان به احترام سرود ملی جمهوری اسلامی، روی پا ایستادند و در ادامه، دکتر سحر مقبلی نژاد، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گزارشی از برگزاری کنگره هجدهم ارایه داد و همچنین دبیران علمی و اجرایی کنگره در سخنان کوتاهی، گزارش فعالیت های خود را بیان کردند.
پس از سخنرانی کوتاه دکتر داود محمدی، رییس کمسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی و ابراز خُرسندی از حضور در جمع دانشجویان و تأکید بر توجه به علم و دانش، موسیقی زنده اجرا شد.
بخش اصلی و مهم اختتامیه کنگره، اهدای تندیس و جوایز افراد برتر کنگره بود که در میان تشویق های پیاپی دانشجویان در سه بخش سخنرانی، پوستر، کارگاه و داوران به بیست و هشت برگزیده اهدا شد.
تندیس و جایزه نقدی کنگره به سخنرانان برتر، شامل: جواد بلاسي، سهيل مشايخي، ذبيح الله محقق، مهدي بابايي هتكه لويي، علي كبيري، فرناز رجبعلي، ياسمين ركابدار، شهاب الدين رضايي، نيما حسيني زاده، فرزانه جعفري، زينب ابراهيمي فرد، سيده نيلوفر شرفي؛ برترین های بخش ارائه پوستر، شامل: فاطمه حبيب نیا، سعيد اسديان، زهرا زارع دهقاناني، حامد ارسالي، محمد امين جولاني، حميدرضا هندي، گيلدا خندان چلارسي، روناك مكروني، زهرا گنجي راد، ابوالفضل رحماني، داوران برتر، شامل : ایمان انصاری، سعید یزدی راوندی، احمد فرخی، نیما فتاحی و کارگاه برتر، شامل: دکتر عزت الله عالی پور، تعلق گرفت.

در این مراسم جوانه جوانمردی از قلب صاف یکی از برگزیدگان رویید و جایزه نقدی خود را برای کمک به کودکان سرطانی اهدا کرد.
پس از اقدام خیرخواهانه نیما حسینی زاده و اهدای جایزه خود به کودکان سرطانی، دکتر امانلو نیز این اقدام را با اهدای مبلغ 50 میلیون ریال پاسخ داد که نیمای جوان، این مبلغ را نیز به موسسه  حمایت از کودکان سرطانی( مکس) اهدا کرد.
کنگره پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور زیر نظر کمیته های تحقیقات دانشجویی، سالانه در یکی از دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می شود که هجدهمین دوره آن به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد.